Privacyverklaring

Datum van ingang: 1-7-2023

Deze privacyverklaring beschrijft hoe SV Mercurius’75 (“wij,” “ons,” of “onze”) omgaat met de privacy van bezoekers van onze website (“svmercurius75.nl”). We hechten veel waarde aan uw privacy en willen transparant zijn over hoe we omgaan met persoonlijke informatie. Houd er rekening mee dat we geen persoonlijke informatie bewaren wanneer u onze website bezoekt.

Verzameling van informatie
Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen we geen persoonlijk identificeerbare informatie. We maken geen gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën om informatie te verzamelen over uw browse-activiteiten.

Externe links
Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Houd er rekening mee dat deze privacyverklaring alleen van toepassing is op onze website. We hebben geen controle over de privacypraktijken van externe websites en zijn niet verantwoordelijk voor de manier waarop zij omgaan met uw persoonlijke informatie. We raden u aan om het privacybeleid van elke website die u bezoekt te raadplegen.

Gegevensbewaring
Aangezien we geen persoonlijke informatie verzamelen, bewaren we geen gegevens over u wanneer u onze website bezoekt. Er is geen persoonlijke informatie die kan worden opgevraagd, gecorrigeerd, bijgewerkt of verwijderd.

Beveiliging
Hoewel we geen persoonlijke informatie verzamelen, nemen we de nodige maatregelen om de beveiliging van onze website te waarborgen. We zorgen voor passende technische en organisatorische maatregelen om de website te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, wijziging, openbaarmaking of vernietiging.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
We behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring op elk moment bij te werken of te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden op deze pagina geplaatst met een bijgewerkte ingangsdatum. We raden u aan om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Contact
Als u vragen heeft over deze privacyverklaring of onze privacypraktijken, neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Door onze website te bezoeken, erkent u dat u deze privacyverklaring hebt gelezen en begrepen, en gaat u akkoord met de inhoud ervan.